Nieuwe website, nieuw kwartaal, nieuwe dienst gelanceerd én mijn nieuwe blog!

Aankondigingen

Joepie! Het teken dat je dit leest wil zeggen dat mijn blog online staat!
Zoals je misschien al weet ben ik sinds januari 2022 full time zelfstandig geworden. En ik moet zeggen dat ik sindsdien de ene openbaring na de andere heb gehad.
Ik heb de vrijheid om zelf te kiezen hoe en waar ik aan wil werken, and it feels goooooood.

Zo spookte het al een tijdje in mijn hoofd dat ik graag wil gaan bloggen. Niet perse de blogs die je vaak leest om meer leads te krijgen naar je website of product, maar meer om mijn verhaal te delen.

Ik heb de laatste tijd heel vaak het gevoel van ‘wauw, dit is ongelofelijk, ik moet dit toch delen met de wereld?’ Doordat ik een beginnende zelfstandige ben, weet ik nog precies hoe ik sommige zaken heb aangepakt en welke keuzes ik heb gemaakt. En dat is precies wat ik jullie wil meegeven.

Als je graag wat meer info over mij wilt kan je altijd mijn vorige blog lezen! Hunk, dit is toch je eerste blog? Ja en nee! Ik heb misschien net mijn blog gepubliceerd samen met deze post maar ik had stiekem al een blog geschreven over mezelf.
Dus check die ook maar even!

Mijn nieuwe website staat nu al een paar weken online en wat ben ik er tevreden mee! Mijn website toont perfect de vrijheid die ik wil als ondernemer. Ik heb namelijk voor Showit gekozen om mijn website te bouwen en ja, ik heb hem zelf gebouwd! showit.co is namelijk een ‘drag and drop website builder’. Je kan dus letterlijk gewoon de tekst en afbeelding slepen naar waar je maar wilt! En dat is dan ook dé rede waarom ik midden in mijn jaarabonnement gestopt ben met mijn website bij wordpress.com. Ik had er geen vrijheid en ik vond mijn site lelijk. Je moet al een belachelijk goede webdesigner zijn om iets moois uit WordPress te halen. Ik heb enorm veel rondgekeken naar verschillende websites van verschillende soorten ondernemers om zo echt te weten wat ik wil. En ik meen het, ik kan er zo de websites uithalen die met WordPress zijn gemaakt!
Dus aan alle beginnende ondernemers, mijn eerste tip: maak je website via showit.co!

En nee, dat is nog niet alles! Sinds vandaag staat mijn nieuwe dienst online! De Business Branding Kwartaal Pakketten! Ik werd namelijk hier en daar al wat gecontacteerd door ondernemers met de vraag of ik geen branding foto’s van hun en hun werk wil maken. Daardoor kwam ik op het idee om er een speciale dienst van te maken! Als ondernemer ben je toch net naar wat anders op zoek dan de pakketten die ik nu heb voor particulieren. En of we het nu willen of niet, je moet zichtbaar zijn. Mensen moeten vertrouwen krijgen in een ondernemer en weten wie het gezicht erachter is voor ze jouw product of dienst gaan kopen. Daarom ben ik er!
Elke eerste twee weken van het nieuwe kwartaal staan de deuren open om jouw business fotoshoot te boeken! Die fotoshoot gaat dan door in datzelfde kwartaal.
Waarom werk ik met kwartalen? Omdat ik er van overtuigd bent dat je best elk kwartaal nieuwe foto’s laat maken.
Wil je dus graag meer info hierover of heb je interesse? Klik dan hier!

Voila, ik ben uitgepraat!

I’ll keep you posted xx

April 1, 2022

/

"Helena neemt rustig de tijd om je op je gemak te stellen voor de lens. Ze helpt je de gedurende fotoshoot je zaak/ beroep mooi in beeld te krijgen. Verder zoekt ze ook mee naar de styling van je outfit en een locatie."

"Helena neemt rustig de tijd om je op je gemak te stellen voor de lens"

— Céline, Diëtiste

"Helena neemt rustig de tijd voor zowel dier als mens zodat iedereen zich comfortabel voelt voor de lens. Ze vraagt ook wat je graag op foto hebt. Ik wou graag de connectie tussen mij en mijn dieren op foto hebben en dat heeft ze perfect kunnen vastleggen! Daarnaast heb ik heel snel mijn foto's mogen ontvangen en ze zijn prachtig!"

"De connectie tussen mij en mijn dieren heeft ze perfect kunnen vastleggen"

— Caro

"Wij gaan trouwen, joepie! Je hebt onze dochter al gefotografeerd voor haar 1e verjaardag en die waren prachtig! Daarom willen we jou graag als onze trouwfotograaf."

"We willen jou graag als onze trouwfotograaf."

— Céline & Bjorn

client reviews

Portfolio

Mijn favoriete tools

Fakkel fotografie

Home

Over mij

Unieke Minisessies

Contact

|

Cadeaubonnen

BLOG

All-in fotosessies