ALL-IN 
FOTOSESSIE

ONTDEK DE

Dé meest exclusieve en persoonlijke ervaring om jouw verhaal op ongeëvenaarde wijze vast te leggen.

De ultieme fotoshoot, precies zoals jij het wilt

Nood aan iets meer aandacht dan bij een minisessie?

Voel je je beperkt door de korte duur van een minisessie? Wil je graag zelf bepalen op welk moment en tijdstip de fotosessie doorgaat? Of wil je dat ik iets vastleg wat niet gaat tijdens een minisessie?

Bij een ALL-IN Fotosessie bepaal jij het tempo en de sfeer. Mis je kostbare momenten, vooral bij newborns? Heb je specifieke ideeën of verzoeken voor een fotoshoot? De ALL-IN Fotosessie is ontworpen voor jouw unieke wensen!

Een fotosessie, speciaal ontworpen voor jouw noden

ALL-IN Fotosessie

Wat is er allemaal inbegrepen?

 • Flexibiliteit en Luxe
 • Persoonlijke aandacht
 • Voorbereiding in detail
 • Flexibele afspraken
 • Direct contact
 • Kilometervergoeding inbegrepen voor heel Vlaanderen (BE) en Zeeuws-Vlaanderen (NL)

Elke maand reserveer ik slechts 1 à 2 plekjes. Dit zorgt ervoor dat ik volledig kan focussen op het leveren van een persoonlijke en hoogwaardige ervaring.

Flexibiliteit en Luxe

Bij mijn ALL-IN Fotosessies bepaal jij de regels:

 • Kies wanneer en waar de fotosessie plaatsvindt. 
 • Geniet van een uitgebreide sessie op één locatie, zo lang als nodig is om de perfecte beelden vast te leggen. 
 • Een ervaring die verder gaat dan de beperkingen van een minisessie.

Voorbereidend gesprek

Prep guide

Direct contact

Wat mag je verwachten van de voorbereidingen

We gaan samen een koffietje gaan drinken of meeten online om de fotoshoot en jouw noden te bespreken.

Een zeer gedetailleerde voorbereidingsgids met tips en veel gestelde vragen (weerbericht, kledingadvies, locaties...)

Je krijgt mijn persoonlijk nummer voor vragen via Whatsapp. Bij vragen kan je mij zo direct contacteren.

Nieuwe ouders

Voor nieuwe ouders is een ALL-IN Fotosessie de ideale keuze voor het vastleggen van de kostbare momenten met hun pasgeboren baby. Zo kom ik naar jullie thuis wat allerlei voordelen biedt.

Families

Voor grote families waar vaak niet genoeg tijd of ruimte is tijdens een standaard minisessie, biedt de ALL-IN Fotosessie de perfecte oplossing.

Individuen met specifieke verzoeken

Voor diegenen die creatieve ideeën hebben of specifieke wensen voor hun fotoshoot en op zoek zijn naar een op maat gemaakte ervaring. Als je twijfelt, vraag het me dan zeker!Huwelijken, events of een full day fotoshoot?

Ga je trouwen, zoek je een fotograaf voor jouw evenement of om een hele dag te shooten? Klik dan hier om me een mailtje te sturen met jouw vraag en ik bezorg je meer info!Honden en paarden

Minisessies zijn vaak ook toegankelijk voor honden en paarden. Heb je hier vragen over mag je me altijd een mailtje sturen.

Geraak je moeilijk met jouw hond of paard op een fotoshoot locatie of krijgt deze daar heel veel stress van? Dan kan je ook altijd een all-in fotosessie boeken. Zo kunnen we de fotoshoot maken rond de noden van jouw dier.

Voor wie is een all-in fotosessie?

Een ALL-IN Fotosessie is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een volledig gepersonaliseerde en uitgebreide fotografische ervaring. Hier zijn enkele specifieke doelgroepen als voorbeeld waarvoor een ALL-IN Fotosessie bijzonder geschikt kan zijn:

Ondernemers en bedrijven

Een ALL-IN Fotosessie is bij uitstek geschikt voor ondernemers en bedrijven die streven naar unieke brandingfoto's die de essentie van hun bedrijf vastleggen.


Foto's op de eigen bedrijfslocatie, waardoor de afbeeldingen nog beter aansluiten bij de identiteit van het bedrijf. 
In tegenstelling tot de beperkte tijd van minisessies, geeft een ALL-IN fotosessie voldoende ruimte om in alle rust te werken aan de gewenste beelden. Dit betekent dat de sessie langer kan duren, waardoor er meer aandacht is voor details en variatie in poses en settings.
Zoveel kledingwissels als nodig, waardoor verschillende looks en stijlen kunnen worden gevangen, allemaal binnen dezelfde sessie. 
Tijdens het voorbereidingsgesprek bespreken we welke specifieke foto's nodig zijn, waardoor je niet alleen direct waardevolle content hebt, maar ook materiaal om gedurende maanden consistent te delen op jouw kanalen. 

Op deze manier biedt een ALL-IN fotosessie een op maat gemaakte, flexibele benadering die perfect past bij de unieke behoeften van ondernemingen die hun verhaal willen vertellen door middel van krachtige beelden.

 • Zorgt voor minder stress voor jullie en de baby. In de vertrouwde omgeving van jullie eigen huis kunnen we op ons gemak de mooiste foto's maken. 
 • Extra betekenis aan de foto's. Ze worden genomen in het huis waar jullie baby opgroeit, waardoor de beelden een unieke en intieme sfeer krijgen.
 • Foto's kunnen gemaakt worden in de babykamer, living, slaapkamer van de ouders of elke andere geschikte ruimte.


 • Er is voldoende tijd om elk gezin afzonderlijk in detail vast te leggen, terwijl we ook de dynamiek van de hele familie vangen.
 • Een bijkomend voordeel is de flexibiliteit in locatie. De fotoshoot kan doorgaan op elke gewenste locatie, of het nu een park, het strand of een andere betekenisvolle plek is.
 • De ALL-IN fotosessie geeft de mogelijkheid om niet alleen de groepsdynamiek te vangen maar ook individuele banden binnen de familie te benadrukken. Ook maak ik vaak individuele portretfoto's en koppelfoto's tijdens een familie shoot.
 • Met ruimte voor kledingwissels en de vrijheid om op verschillende plekken te fotograferen, biedt deze fotosessie een gepersonaliseerde ervaring die de diversiteit en liefde van de hele familie in beeld brengt.
 • Het resultaat is niet slechts een serie foto's, maar een verhaal van jullie familiebanden, vastgelegd met zorg en aandacht op elke gewenste locatie.


Wat is het verschil met minisessies?

Je bepaalt zelf het tijdstip en de duur van jouw fotosessie

Waarbij een minisessie maar 20 minuten duurt, kan een ALL-IN Fotosessie zo lang duren als gewenst. Meestal is dat rond de 2 uur en beslissen we samen wanneer het goed is geweest. Daarnaast kan je ook zelf kiezen wanneer de fotosessie doorgaat. Zo ben je zeker dat het voor jou en eventueel anderen past.

Je hangt niet vast aan een thema of setting

Daar het bij een minisessie allemaal draait om een specifiek thema of setting, is dit bij een ALL-IN Fotosessie helemaal niet het geval. Jouw wensen bepalen de locatie of setting van de fotosessie.

Jij hebt de regie in handen

Bij een ALL-IN Fotosessie mag jij alles bepalen! Ik begeleid je natuurlijk en geef mijn expertise maar jij mag volledig kiezen hoe en wat.

"Helemaal fan van Helena als fotografe én mens, ze is heel empathisch en flexibel"

Helena denkt mee over de setting, bruist van de ideeën en de energie! Iemand die het verschil maakt achter de camera alsook voor, tijdens en na de shoot. 📸We hebben al een paar keer mogen samenwerken en elke keer heel tevreden over het resultaat. 🤩

- lotte Venneman van Brauzz.

"Je hebt echt prachtige foto's gemaakt!"

Ooooh Helena, zo zo schoon! Zo blij dat we die herinneringen hebben gemaakt! Dikke dikke merci 🥰

- Taya

Over Helena Roegiers

Ik ben een 25-jarige ondernemer uit Assenede, België. Ik woon samen met mijn vriend en vader op een boerderij, waar we, samen met mijn broer, een agrarisch bedrijf runnen. 
Fakkel fotografie is dus mijn eigen kindje, waar ik al mijn creativiteit de vrije loop kan laten gaan. En dat is ook waarom deze ALL-IN Fotosessies zo nauw aan mijn hart liggen! Ik ga er helemaal voor en sta vol met goesting klaar om jou te helpen.

BONUS!

Bij aankoop van een ALL-IN Fotosessie krijg je gratis mijn begeerde 'Fakkel preset' cadeau! 
Zo kan je na de fotosessie jouw foto's blijven bewerken op mijn manier ☺️

onbewerkt

Fakkel preset toegevoegd

Nee, mijn ALL-IN Fotosessies zijn geschikt voor individuen, koppels, gezinnen, en meer. Ik pas mijn aanpak aan aan jouw behoeften.

Geen zorgen, we houden het weerbericht in de gaten. Als het weer te slecht is, verplaatsen we de fotoshoot zonder extra kosten. Ook wanneer iemand ziek valt of er onvoorziene omstandigheden tussenkomen wordt de fotosessie verzet.

Net zoals bij mijn minisessies kan de ALL-IN Fotosessie betaald worden in delen. Dit kan ook onderling afgesproken worden zodat de betaling past bij jouw wensen.

AAAAAH YES!!!! Nadat je op onderstaande knop drukt zal je een formulier kunnen invullen. Ik zend je dan binnen de 48h een gepersonaliseerde video met een Pinterest bord en geef je meer info en ideeën omtrent de fotosessie.

Ik heb plaats voor 1 à 2 ALL-IN fotosessies per maand. Ik raad je aan om me tenminste één maand op voorhand te contacteren. 

De fotosessie kan op elke dag van de week doorgaan! Ik ben  full time zelfstandig en voor deze fotosessies enorm flexibel. 

Dan zal je binnen de 14 dagen een mail ontvangen met de toegang tot jouw online galerij. In deze galerij zal je al jouw foto's vinden die je dan allemaal kan downloaden en heb je ook toegang tot de galerij winkel om de mooiste fotoproducten aan te kopen.

Ik maak zoveel foto's tijdens de fotosessie als gewenst. Na de fotosessie selecteer ik de mooiste foto's en worden deze op professionele manier bewerkt (aan de hand van Lightroom & Photoshop). Naargelang de soort fotoshoot ontvang je meestal tussen de 80 - 120 foto's. 

Ik kom overal ter wereld! De kilometervergoeding moet niet betaald worden als de fotosessie doorgaat in Vlaanderen of Zeeuws-Vlaanderen. Gaat de fotosessie op een andere locatie door? Dan wordt de vergoeding berekend en kan ik je deze op voorhand laten weten.

Ja zeker! Wanneer je foto's klaar zijn komen deze in een online galerij die ook verbonden zal worden met mijn fotoproducten-winkel. Daarin vind je de beste kwaliteit aan fotoproducten zoals canvassen, metaal prints, kaartjes, albums, linnen boxen...

Slecht weer- & ziekte garantie

Soms kunnen er onverwachte zaken gebeuren.
Bij slecht weer, ziekte of onvoorziene omstandigheden wordt bij wederzijds akkoord de fotosessie uitgesteld.

Dit is allemaal inbegrepen:

Voorbereidingen van Helena met een 1-op-1 gesprek  + nauw contact via Whatsapp (t.w.v. €350)

Voorbereidingsgids met tips en advies om je goed voor te bereiden op de shoot (t.w.v. €49)

De fotoshoot zelf die zo lang mag duren als gewenst (vaak tussen de 2 à 3 uur) (t.w.v. €399)

Online galerij die je kan delen met jouw naasten (t.w.v. €99)

Totaal: min. €1110 maar nu voor €850

Toegang tot mijn galerijwinkel met de meest professionele fotoproducten (t.w.v. €39)

Kilometervergoeding (voor Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen) (t.w.v. €50-€150)

Gratis gebruik van de 'Fakkel preset' (t.w.v. €75)