Unique Minisessions

Elke fotosessie is uniek en komt niet meer terug.

Heel het jaar door

Exclusief en uniek

De "Unique Minisessions" zijn exclusief en zeldzaam.
Ik beperk het aantal beschikbare slots, zodat elke sessie intiem en speciaal is. Je bent dus één van de weinige die op de gekozen plek of met de gekozen setting een fotoshoot zal hebben.
Enkel via mijn "Unique Minisessions"-insiderlijst krijg je als eerste  toegang tot nieuwe sessies en exclusieve aanbiedingen. Je mist nooit meer een kans om een van mijn begeerde slots te bemachtigen.


Heel het jaar door

Ik begrijp dat elke tijd van het jaar speciale herinneringen kan oproepen. Daarom organiseer ik het hele jaar door verschillende Unieke Minisessies, zodat je altijd de gelegenheid hebt om magische momenten vast te leggen. Maar let op: de fotosessie die ik dit jaar tijdens bv. de kerstperiode organiseer is sowieso verschillend met deze van volgend jaar!


Voor iedereen

Ik wil fotografie voor iedereen toegankelijk maken. Mijn "Unique Minisessions" zijn ontworpen met je budget in gedachten, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Dit betekent dat je betaalbare fotosessies krijgt die niet alleen memorabel zijn, maar ook gemakkelijk toegankelijk. Ook organiseer ik fotosessies voor elk wat wils! Of je nu met jouw paard, gezin, bolle buik of zakenpartner op de foto wilt.


Variatie

Mijn thema's variëren, van sfeervolle sessies in een magisch bloemenveld tot betoverende kerstsessies en nog veel meer. Je hebt altijd iets om naar uit te kijken, en je kunt verschillende seizoenen en stijlen verkennen.


Professionele kwaliteit

Fakkel Fotografie staat garant voor professionele kwaliteit. Elke "Unique Minisession" wordt met zorg gepland en uitgevoerd, zodat je verbluffende foto's ontvangt die je koestert.


Voor heel uw leven

Ik begrijp dat foto's niet zomaar beelden zijn; het zijn herinneringen aan kostbare momenten. In mijn galerijwinkel kan je deze beelden omvormen tot prachtige fotoproducten zoals canvassen, kalenders, ornamenten, folios...

Ik geloof in het creëren van unieke momenten die een leven lang meegaan. Daarom heb ik het concept van "Unique Minisessions" gecreëerd.

Joepie!

Je zal zo dadelijk een mail ontvangen om jouw inschrijving te bevestigen.

Toch graag iets meer?

Hoewel mijn focus voornamelijk op minisessies ligt, reserveer ik gedurende het jaar enkele speciale plekjes voor uitgebreidere, all-in fotoshoots.

📸 Wat houdt dit in?
Bij deze all-in fotoshoots kan je zelf de locatie en tijdstip kiezen alsook de ingeving van de fotoshoot. We nemen de tijd om jouw verhaal vast te leggen op een diepgaande en betekenisvolle manier.

💌 Hoe reserveer je jouw plek?
Klik op onderstaande knop om naar de info pagina te gaan. Daar zal je een contactformulier vinden dat je kan invullen. Ik stuur je daarna een gepersonaliseerde video met alle nodige informatie, inclusief tarieven en beschikbaarheid.
Ga een samenwerking aan

Ben je een ondernemer die een speciaal evenement organiseert, zoals een expo, opendeurdag, paardenclinic, workshop of iets anders? Maak jouw evenement nog onvergetelijker door mij in te huren als fotograaf!

📷 Wat bied ik aan?
Je kan mij inhuren voor enkele uren of voor een hele dag, inclusief het bewerken van alle gemaakte foto's. Enkele dagen na jouw evenement ontvangen jouw bezoekers/ klanten een online galerij met de gemaakte & bewerkte foto's waaruit ze dan een paar foto's kunnen downloaden. 

💡 Hoe werkt het?
Neem contact met me op voor beschikbaarheid en tarieven. Je betaalt aan mij een vast bedrag en rekent deze door aan jouw klanten die tickets kopen voor jouw evenement.
/

"Helena neemt rustig de tijd om je op je gemak te stellen voor de lens. Ze helpt je de gedurende fotoshoot je zaak/ beroep mooi in beeld te krijgen. Verder zoekt ze ook mee naar de styling van je outfit en een locatie."

"Helena neemt rustig de tijd om je op je gemak te stellen voor de lens"

— Céline, Diëtiste

"Helena neemt rustig de tijd voor zowel dier als mens zodat iedereen zich comfortabel voelt voor de lens. Ze vraagt ook wat je graag op foto hebt. Ik wou graag de connectie tussen mij en mijn dieren op foto hebben en dat heeft ze perfect kunnen vastleggen! Daarnaast heb ik heel snel mijn foto's mogen ontvangen en ze zijn prachtig!"

"De connectie tussen mij en mijn dieren heeft ze perfect kunnen vastleggen"

— Caro

"Wij gaan trouwen, joepie! Je hebt onze dochter al gefotografeerd voor haar 1e verjaardag en die waren prachtig! Daarom willen we jou graag als onze trouwfotograaf."

"We willen jou graag als onze trouwfotograaf."

— Céline & Bjorn

client reviews

Portfolio

Mijn favoriete tools

Fakkel fotografie

Home

Over mij

Unieke Minisessies

Contact

|

Cadeaubonnen

BLOG

All-in fotosessies

Huwelijk