Hier kan je mij al wat beter leren kennen.

Ik ben Helena Roegiers en zo enthousiast dat je hier bent!

De mensen die mij kennen weten dat ik 'nogal' gepassioneerd ben met fotografie. Het zal de mensen die ik vroeger heb gekend dan ook niet verbazen als ze horen dat ik een fulltime fotograaf ben. 

De mensen die mij kennen weten dat ik 'nogal' gepassioneerd ben met fotografie. Ik kan mij herinneren dat ik eigenlijk altijd wel mijn camera bij had als we vroeger een klasuitstap deden. Ik was dan ook diegene die de profielfoto’s maakte (en nog steeds maak) van heel wat vrienden voor op sociale media.


Vanaf dan ben ik er eigenlijk een beetje ingerold. Je begint dan naar feestjes te gaan en mijn camera ging gewoon mee. Zo was ik 15 en maakte ik al foto’s op bijna alle fuiven in de regio. 
En toen kwamen de dieren erbij. ‘Kan je eens foto’s maken van mijn paard’ leidde al snel tot de start van iets groots. Mijn passie en mijn eigen zaak ‘Fakkel fotografie’.

Fakkel fotografie is mijn kind

"Als een klant mij na zoveel maanden terug contacteert om een nieuwe fotoshoot te boeken, is mijn doel bereikt."

Sinds januari 2022 heb ik de stap gezet om fulltime fotograaf te worden. Na 3 jaar fotografie in bijberoep gedaan te hebben, waren ik en mijn bedrijf er klaar voor!

Fulltime fotograaf 

Mijn verhaal...

Op reis naar Kenia & Tanzania

Mijn papa had een spiegelreflex camera gekocht om op reis te gaan. En daar, in Afrika, is mijn liefde voor fotografie ontstaan.

2013

HELENA ROEGIERS PHOTOGRAPHY

Het ondernemen zit al van jongs af aan in mij. Ik wou verder gaan in fotografie. Een vriendin vroeg of ik foto's wou maken op de fuif van haar chiro. Aangezien ik deze moest delen had ik dan maar een facebook pagina aangemaakt. Zo was 'Helena Roegiers Photography' geboren! 

2013

Fakkel fotografie

Na 6 jaar foto's gemaakt te hebben in het nachtleven heb ik mijn bedrijf officieel opgericht. Als student ondernemer was 'Fakkel fotografie' geboren!

2019

En toen was er...
Corona

Daar sta je dan, als evenement fotograaf zonder werk tijdens de corona pandemie...
Aangezien ik mijn camera niet wou loslaten, ben ik deze maar beginnen meenemen naar mijn andere passie, paarden!

2020

HIER ZIJN WE DAN!

Full time begonnen als fotograaf kan ik in één woord beschrijven, GEWELDIG! 

2022

HEEEEEL VEEL FOTOSHOOTS VERDER 

Wat begon het goed te gaan! Ik werkte 4/5e als bediende en mijn bijberoep was aan het vlammen! Enkel... ik kon het niet aan. Ik ben in een burn out geraakt en toen werd het duidelijk, ik moest mijn droom achterna!

2021

Een kleine quiz...

En als laatste...

Mijn favoriete seizoen:

Lente, lente en nog eens lente!

Mijn fotografie stijl is...

Warm en vrolijk

Als ik geen fotograaf was, dan was ik een...

Dierenarts

Het allerleukste aan mijn job

De mooiste momenten vastleggen

Zin om samen de mooiste momenten vast te leggen?

Fakkel fotografie

Hoofdpagina

Over mij

FOTOGRAFIE

Contact

|

Mijn favoriete tools